img

akik-vagyunk-fahazak-arcso

Akik vagyunk

Családi vállalkozás, sóvidéki székelyek

Szenvedélyünk az építkezés, az alkotás, az értékteremtés. Egy kis műhelyben kezdtünk, úttörők voltunk, és azóta is a szenvedély, a kreativitás és a fa iránt érzett szeretet hajt.

A fa a legjobb barátunk

A fa, mint egy megújuló energiaforrás, a világ legkörnyezetbarátabb építkezési anyaga. Azon dolgozunk már 1993 óta, hogy minél többen természetközeli környezetben élhessenek, nyaralhassanak.

Értékeink a megbízhatóság, pontosság és gyorsaság

Épp ezért tapasztalatainkat, szakértelmünket folyamatosan bővítjük, hogy minél korszerűbb házakkal tegyük kényelmesebbé megrendelőink életterét.

Bevarázsoljuk az életedbe a Hargitát!

Megosztjuk veled a Hargita adta természeti csodát, a fát. Legfőbb célunk, hogy bárhol élsz is a világon, érezhesd a székely fenyvesek suhogását. Hogy egészséges, meleg környezetben élhess, találkozhass és alkothass.

Kiemelt ajánlatunk

Ez a gerendaházunk Marosvásárhelyen áll, és letisztult formatervezés, gondos famegmunkálás, átgondolt térrendezés jellemzi. A frontszinten található teraszok, a mennyezet-, fal-, padlószerkezet, akárcsak a nyílászárók mind fából készültek, mely natúr hatást, otthonos életérzést kölcsönöz a kétszintes épületnek.

kiinduló ár:18.262,53

Mások ezt nézték

Mindenkinek jól jön egy hely, ahol az elme lecsendesül, a test
ellazul. Ez a nyaralóház mindkét szempontnak igyekszik megfelelni az
átgondolt kialakítás révén, a fa pedig meleg, otthonos
hangulatot nyújt. A lakályos házikó nappalit, két szobát, konyhát,
tárolót és fürdőszobát foglal magába. A bejárat a fedett teraszról
biztosított.

kiinduló ár:15.167,55

Kényelmes és hangulatos családi ház 94.50 m2-en. Belterében konyha, nappali, két hálószoba, fürdőszoba, WC található. Bejárat az L alakú teraszról, amely a frontot övezi. Akárcsak a ház külseje, a beltér is a természetesség jegyeit hordozza magán. A nyílászárók masszív fenyőből készültek, az ablakokat zsalutábla díszíti.

kiinduló ár:21.953,17

Emeletes, többteraszos épület, mely családi házként, nyaralóként egyaránt lakható. Igényes megmunkálás jellemzi. A földszinten amerikai konyha, kamra, egy hálószoba és fűrdőszoba van kialakítva, míg a tetőtérben három szoba, valamint gardrób, illemhelyiség, fűrdőszoba található.

kiinduló ár:38.342,43

Négy hálószobával, nappalival, konyhával, fürdőszobával ellátott családi ház. Frontján terasz található, dekoratív fa tartóoszlopokkal.

© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia