img

Vásárlóink véleménye

Bővebben...

Tiszafüreden megépített kis komfortos házunk gépkocsi beállóval. Itt a tölgyesek alatt, közel a vízhez lehet majd alkotni, festegetni!

Bővebben...

Vásároltam Önök-től egy faházat, aminek a mai napig csodájára járnak. Ha el megy egy autó a ház előtt vissza tolat és érdeklődik, hogy honnan van. Több érdeklődő is volt már nem csak Magyarországról hanem külföldről is. Én jelenleg nyugdíjas vagyok a szakmám villamos és gépész mérnök. Mióta a ház áll én csinálom a belső munkálatokat, egyedül, kb. 2 héten belül kész vagyok, meg van a belső berendezés is minden fa. Teljes belső gépészet. /az én házamban nem látszik semmiféle vezeték vagy cső, sem belülről, sem kívűlről úgy néz ki mint egy kőház a gépészet teljesen el van rejtve./ Az érdeklődő első kérdése mindíg az, hogy és a csövek, csatornák, kívűl vagy falon belül mennek, nálam ez nem látszik. Az Enikővel azt beszéltük, meg hogy ez egy bemutató ház lesz, Ő is küldött már több érdeklődőt aki megnézte a házat. Rendelkezésemre áll, tervező, kőműves, burkoló, elektromos és vizes szakember. Most már tisztában vagyok azzal, hogy, hogyan lehetséges Magyarországon ezeket a házakat felépíteni, ill. a különböző szakhatósági engedélyeket megszerezni. Természetesen van egy csomó ötletem, aminek a megvalósítása, szerintem pénzbe nem kerül. Szeretnék az Önök termékeivel foglalkozni, mivel időm van és fantáziát látok benne. Ezért szeretnék Önnel találkozni, ha lehet Magyarországon, vagy Erdélyben. A szlogen lehetne: "Vegye meg, egy hónapon belül költözhet"

Bővebben...

Tisztelt Korondi Árcsó Munkatársak ! Az Önök által gyártott és felállított faházzal, amelyet üzletként, boltként használunk immár több mint egy éve, teljes mértékben elégedettek vagyunk. A mintaként adott tervet a szükségletünknek megfelelően átterveztük, s a változtatásokkal együtt a faház gyorsan és a megfelelő méretezésben készült el. Minden elismerés azon munkatársaiknak, akik a faház felállításában részt vettek, s a feszített határidőre tekintettel ( dohánybolt nyitásra vállalt határidő teljesítése miatt. ) látástól vakulásig dolgoztak a szó szoros értelmében. Ezért itt is külön köszönetet mondok nekik. A ház tetszik a vásárlóinknak, ezt most is sokan kinyilvánítják, ha belépnek hozzánk vásárolni. Jól érzik magukat az épületben, s az épület választással ez is volt a célunk, ami így az Önök közreműködésével teljesült. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a vásárlói érzés kihat a forgalomra is. A hét minden napján átlagosan 300 ember nyomja le a kilincset, s lép be hozzánk. Már egy tél a hátunk mögött van. Sajnos az áramszolgáltató nem kötötte be a végleges áramot, s így az éjszakai áramot használó hőtárolós villany kályháinkat nem üzemeltük be. A közel 100 m2-s faház fűtését a felszerelt 1 db légkondicionálóval oldottuk meg. Csak néhány nap volt a télen, amikor a ház belső hőmérséklete 15 C fok alá ment, annak ellenére, hogy vízszintes födém nincs a házban ( nincs padlás ). A ház hőszigetelése kiváló. Nem is tudom, hogy mit kezdünk a 3 hőtárolós kályhával. A Korondi Árcsó teljesítménye mind a gyártás, mind a szerelés vonatkozásában kiemelkedő. A határidőket is rendben betartották. Üzletünk referenciaként megtekinthető. Jó szívvel ajánljuk a Kórondi Árcsót a faházban gondolkodó építkezőknek.

Bővebben...
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/arcso/100135/100135-01.jpg'
There was a problem loading image 'images/arcso/100135/100135-01.jpg'

Mint tudjuk a fa a legegeszsegesebb, kornyezetbarat epitoanyag. Otthonos , nyugalmat araszto hangulata van. A belso ter telen meleg. konnyen futheto, nyaron huvos marad a fa jo hoszigetelo tulajdonsagainak koszonhetoen. A fa mivel lelegzik , igy a belso paratartalom mindig optimalis marad. Magas stabilitassal birnak e tipusu hazak, akar foldrenges eseten is. Olcson es gyorsan kivitelezhetok, en nagyon orulok, hogy ilyen tipusu hetvegihaz mellett dontottem.

Bővebben...
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/arcso/100015/Raba_04.JPG'
There was a problem loading image 'images/arcso/100015/Raba_04.JPG'

Az Önöktől vásárolt faház teljes kivitelezése különböző okok miatt elhúzódott, így a ház tényleges birtokba vétele csak ezekben a napokban történik meg. Ennek alapján a használattal kapcsolatban sok tapasztalatom még igazán nincs. A faház minőségével, mint azt már korábban is jeleztem elégedett voltam, és Önök mint gyártók a külön kéréseimet is maradéktalanul teljesítették. A faház összeszerelését követően kiderült, hogy a nyitott bejárati részre néha bever az eső, ezért egy kis előtetőt szereltem föl, amelynek fényképét csatolom. Ezzel a módosítással a probléma megszűnt, és még talán a házat is érdekesebbé tettem. Önmagában a faház a természetes anyaga miatt melegséget barátságos, természetes hangulatot áraszt. A nagy távolság és a másik ország miatt az önöktől való megrendelés miatt kezdetben sokat gondolkoztam, de nem bántam meg, hogy Önöknél rendeltem meg a házat. A tapasztalataim alapján bátran ajánlom Önöket és az Önök által gyártott faházat is. Erdély a maga szépségével és az ott több alkalommal eltöltött idő és motoros túrák miatt eddig is a „szívem csücske „ a kedvenc kiránduló helyem volt. Az Önök jó munkája és a „barátságos „faház ezt az érzést csak megerősítette. Köszönöm Önöknek .

Kiemelt ajánlatunk

Emeletes, többteraszos épület, mely családi házként, nyaralóként egyaránt lakható. Igényes megmunkálás jellemzi. A földszinten amerikai konyha, kamra, egy hálószoba és fűrdőszoba van kialakítva, míg a tetőtérben három szoba, valamint gardrób, illemhelyiség, fűrdőszoba található.

kiinduló ár:38.342,43
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia