img

amit-csinalunk

Ce facem

Construim, pentru că ne place să construim!

Noi nu construim numai case, ci îți creăm o atmosferă idilică pentru tine. Cu ajutorul nostru oricând poți evada din zgomotul blocului. Și să nu uiți, dacă comenzi din casele noastre, atunci nu trebuie să alegi între comfort și liniște. La noi le găseşti pe ambele.

Planificăm, pentru că acesta este în sângele nostru!

Suntem rapizi, precizi și punctuali. Dacă lucrezi cu noi, atunci în mai puțin de 3 luni te poți muta în casa viselor tale. În casa care radiază căldură, este în harmonie cu natura și aproape că trăiește împreună cu locuitorii săi. Mișcă, trosnește și are suflet.

Personalizăm, pentru că provocările ne pun în mișcare!

Este o fericire pentru noi, dacă încerci creativitatea noastră cu pretenția ta unică. Pentru proiectanții noștri nu există provocare mai mare, decât de a realiza visele tale.

Montăm, ca la final să ne bucurăm împreună!

După producerea părților împachetăm casa perete cu perete, astfel poți monta o mică casă de vacanță chiar și cu prietenii tăi. Pentru că există puține plăceri mai mari, decât de a construi propria ta casă.

Bineînțeles, că ne place și nouă să montăm casele noastre, pentru că cui nu-i place să se joace cu legouri gigantici, și să vadă, că din diferite elemente în final se face ceva total nou. Și zâmbetul tău la final este de neprețuit pentru noi.

Ofertă specială

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:28.871,31

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:20.487,25

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:28.871,31

Un ambient plăcut pe o suprafață de 80 mp. Este ideal pentru o familie. Intrarea principală se face de la terasă acoperită. Dormitoarele și baia se deschid din livingul spațios. Bucătăria este dotată cu o cămară.

Preţ de bază:13.621,26

Se găsește în Grecia, acolo a fost construită această casă din lemn vopsită în alb, suprafața utilă este de 18,36 m2 și cele două părți sunt semidecomandate. Această casă de oaspeți se acomodează perfect în atmosfera mediteraneană. Ferestrele și ușa de intrare din sticlă oferă o luminozitate naturală ideală pentru interiorul nu prea înalt. Pentru umbră sunt bune obloanele.

Preţ de bază:4.395,34
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia