img

adatvedelem

Certificat de confidențialitate

SRL-ul Korondi Árcsó, ca și proprietarul site-ului arcso.ro, respectă datele personale a vizitatorilor, cumpărătorilor și procedă conform prevederilor legislației curente.

Datele personale date de către cumpărători (nume, adesă, etc.) precum și datele comenzilor vor fi folosite lângă prevederile de siguranță, numai pentru realizările serviciilor a site-ului arcso.ro.

Datele vor fi tratate confidențial conform legislației de confidențialitate și nu predăm persoanelor neautorizate, nu le aducem la cunostinţă publică.

Informăm cumpărătorii noștri, conform legislației de confidențialitate nu vom lega datele clienţilor cu alte baze de date, datele personale date de către cumpărători nu vor fi folosite, și nu aplicăm nici organizare, analizare referitor la aceste date.

Ofertă specială

Este o clădire cu etaj, mai multe balcoane, care poate fi utilizată atît pentru casă familială, cît şi pentru casă de vacanţă. Se caracterizează prin finisare pretenţioasă. La parter sunt amenajate o bucătărie americană, un dormitor şi o baie, iar la etaj se află trei camere, garderobă, WC şi baie.

Preţ de bază:57.710,26

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:22.928,38

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:32.576,20

Un ambient plăcut pe o suprafață de 80 mp. Este ideal pentru o familie. Intrarea principală se face de la terasă acoperită. Dormitoarele și baia se deschid din livingul spațios. Bucătăria este dotată cu o cămară.

Preţ de bază:15.261,97

Se găsește în Grecia, acolo a fost construită această casă din lemn vopsită în alb, suprafața utilă este de 18,36 m2 și cele două părți sunt semidecomandate. Această casă de oaspeți se acomodează perfect în atmosfera mediteraneană. Ferestrele și ușa de intrare din sticlă oferă o luminozitate naturală ideală pentru interiorul nu prea înalt. Pentru umbră sunt bune obloanele.

Preţ de bază:4.868,97
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia