img

ahogyan-csinaljuk

Cum facem

Proiectăm pentru tine

La noi totul pornește de la client. Chiar din această cauză nu pornim procesul de producţie, până când nu înțelegem perfect, ce-ți dorești de fapt.

Ne putem da seama de necesităţile tale, daca îti prezentăm modelele noastre. Dacă una dintre modele îți place, atunci încercăm să îl personalizăm, așa cum îți imaginezi.

Dar nu ne este frică să creăm dintre modele deja făcute unul total nou, sau să facem un plan de vizualizare pe un desen adus de tine.

Producem calitate

Dacă ne-am înțeles în ceea ce privește planul de vizualizare și oferta, atunci se poate începe cu producția componentelor . Desenele elementelor le facem conform planului de vizualizare.

Suntem atenţi la faptul să cumpărăm lemne din tăierea de iarnă, să lăsăm să se odihnească, ca din uscător să iască perfect uscate. Așa evităm fișurile și torsiunile.

Conservăm, ca să învingem timpul

După ce am produs elementele, începe conservarea, când udăm elementele într-un lichid de conservare pe bază de ulei. Acest poces se întâmplă într-o bazin de scufundare special, unde conservăm toate elementele, nu numai părțile vizibile, dar și părțile invizibile.

După conservare uscăm elementele, și în funcţie de necesităţi le vopsim, dar vopsirea se poate face și în locul unde se face montajul.

Împachetăm eficient

După ce elementele sunt deja făcute, le verificăm și le documentăm. Pachetele facem astfel, ca pereții să fie cu susul în jos, așa la începutul construcției părțile necesare la fundul casei, vor fi găsite pe deasupra pachetului.

Scriem pe fiecare pachet ce fel de pereţi conţine. După aceasta le punem pe paleți, ca în cazul în care nu le poţi mondta imediat, să le poți depozita și la locul montării.

Lângă pachete atașăm și un ghid de montare, conform căruia poți să-ți montezi casa fără nici o formă de instruire anterioară.

Ambalajele protejează elementele împachetate împotriva condițiilor meteorologice în jur de o săptămână. Pentru protejarea pachetelor pentru un timp mai lung, înainte de a construi casa, pachetele trebuie depozitate într-un loc protejat de soare și ploaie. Altfel pachetele se pot deteriora.

Montăm precis

În caz de cerere noi facem și montarea. În acest caz un grup de trei sau cinci experți se depleaseaza la locul montării, unde în cel mai scurt timp posibil montează casa ta sau casa ta de vacanță.

Ofertă specială

Această casă de vară este compusă din două camere semidecomandate și dintr-o baie. Intrarea se face de pe o terasă acoperită. Bucătăria și baia sunt din carton rigips, acoperișul este din șindrilă. Tâmplăria este făcută din brad masiv, ferestrele sunt împodobite cu obloane.

Preţ de bază:10.450,67

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:22.928,38

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:32.576,20

Un ambient plăcut pe o suprafață de 80 mp. Este ideal pentru o familie. Intrarea principală se face de la terasă acoperită. Dormitoarele și baia se deschid din livingul spațios. Bucătăria este dotată cu o cămară.

Preţ de bază:15.261,97

Se găsește în Grecia, acolo a fost construită această casă din lemn vopsită în alb, suprafața utilă este de 18,36 m2 și cele două părți sunt semidecomandate. Această casă de oaspeți se acomodează perfect în atmosfera mediteraneană. Ferestrele și ușa de intrare din sticlă oferă o luminozitate naturală ideală pentru interiorul nu prea înalt. Pentru umbră sunt bune obloanele.

Preţ de bază:4.868,97
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia