img

garancia

Garanție

Perioada de garanție pentru viciile ascunse ale structurii de lemn executată de furnizor în temeiul prezentului contract este de 10 ani. În ceea ce privește celelalte componente ale construcțiilor (altele decât structura de lemn, precum tâmplărie PVC, instalații electrice, sanitare etc. Dacă este cazul) garanția care le însoțește este cea oferită de producătorul acestora.

Termenul de garanție începe de la data finalizării lucrărilor de montaj și de construcție. În cazul în care în timpul garanţiei beneficiarul descoperă vicii ascunse ale construcției, are obligația de a îl înștiința pe furnizor în scris în termen de 2 zile de la data descoperirii acestora.

În cazul în care furnizorul va stabili că reclamația beneficiarului este întemeiată, are obligația de o soluționa prin:

a) înlăturarea viciilor pe cheltuiala sa, sau

b) restituirea unei părți din preț, proporțional cu diminuarea valorii produselor în urma viciilor descoperite

În orice caz, răspunderea furnizorului pentru viciile ascunse ale produselor livrate în temeiul prezentului contract este limitată la suma încasată de acesta cu titlu de preț al produselor furnizate.

Ofertă specială

Preţ de bază:3.431,70

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:22.928,38

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:32.576,20

Un ambient plăcut pe o suprafață de 80 mp. Este ideal pentru o familie. Intrarea principală se face de la terasă acoperită. Dormitoarele și baia se deschid din livingul spațios. Bucătăria este dotată cu o cămară.

Preţ de bază:15.261,97

Se găsește în Grecia, acolo a fost construită această casă din lemn vopsită în alb, suprafața utilă este de 18,36 m2 și cele două părți sunt semidecomandate. Această casă de oaspeți se acomodează perfect în atmosfera mediteraneană. Ferestrele și ușa de intrare din sticlă oferă o luminozitate naturală ideală pentru interiorul nu prea înalt. Pentru umbră sunt bune obloanele.

Preţ de bază:4.868,97
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia