Pasărea Griff - complex de joacă

Complexul de joacă conține

1 cățărător din lemn masiv, 1 tobogan drept, 1 leagăn

Detalii tehnice

Materiale utilizate

Structura ansamblului de joacă este din lemn de pin tratat sub presiune și finisat cu vopsea pentru exterior ca să suporte intemperiile. Elementele de conectare sunt confecționate din metal.

Activități

cățărare, alunecare, balansare, sport, jocuri, comunicare

Grupa de vârstă

3-14 ani

Înălțimea construcției

5,37 m

Dimensiunile externe

6,80 x 8,95 m

Înălțimea maximă de cădere

2,14 m

Structura acoperișului

grinzi longitudinale de 10x10 cm și de 4x10 cm, căpriori 4x10 cm, acoperit cu lambriu de 2 cm, carton bituminos, șindrilă bituminoasă

Pardoseala

structură de ramă din lemn masiv de 10x10 cm și  6x13 cm, acoperit cu dușumea de 3x12 cm

Tratarea suprafețelor

Elementele confecționate din lemn masiv sunt vopsite cu 2 straturi de vopsea pe bază de apă pentru exterior. Toate elementele metalice sunt vopsite în câmp electrostatic cu vopsea non toxic.

Durata fabricării

Durata fabricării pentru complexele de joacă este 6 săptămâni.

Garanție

Pentru structura de lemn a coplexelor de joacă oferim 10 ani garanție.

Descriere

Ansamblul de joacă este conceput în spiritul poveștilor, a basmelor evocțnd personajul fantastic Pasărea Griff. Construcția oferă un joc variat pentru copii pe o suprafață mare. Designul unic a coplexului de joacă dă o stare de poveste a abianței. Oferim acest produs unic pentru locurile de joacă cu adevărat exigente și pentru proiecte care susțin încurajarea imaginației și dezvotarea sufletul copilăresc în echilibru și armonie. Oferim atât pentru locurile publice cât și pentru cele rezidențiale.

Echipamente de joacă

comentariu

Informații adiționale

  • Grosimea pereţilor: 3
  • Lungime: 895
  • Lăţime: 680
  • Înălţime perete laterală: 370
  • Înălţimea la coamă: 470
  • Suprafaţa utilă (m2): 58.621
  • Varianta: Simplu

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:21.769,25

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:30.769,02

Se găsește în Grecia, acolo a fost construită această casă din lemn vopsită în alb, suprafața utilă este de 18,36 m2 și cele două părți sunt semidecomandate. Această casă de oaspeți se acomodează perfect în atmosfera mediteraneană. Ferestrele și ușa de intrare din sticlă oferă o luminozitate naturală ideală pentru interiorul nu prea înalt. Pentru umbră sunt bune obloanele.

Preţ de bază:4.482,49

Un ambient plăcut pe o suprafață de 80 mp. Este ideal pentru o familie. Intrarea principală se face de la terasă acoperită. Dormitoarele și baia se deschid din livingul spațios. Bucătăria este dotată cu o cămară.

Preţ de bază:14.484,90
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia