Dupla Pad (ro)

Preţul reflectă opţiunile selectate
362.25 €
77.00 €
19.34 €
400.00 €
Preţul nu include TVA!

Detalii tehnice

Materiale utilizate

Șezutul și spătarul sunt din lemn masiv de pin.  Elementele de suport al băncii sunt confecționate din oțel.

Înălțimea șezutului

45 cm

Înălțimea spătarului

87 cm

Dimensiunile externe

330x88 cm

Structura

• elementele din lemn masiv la șezut: 4x10 cm
• elementele din lemn masiv la spătar: 4x9 cm

Tratarea suprafețelor

Toate elementele din lemn sunt vopsite cu 2 straturi de vopsea pe bază de apă pentru exterior.  Elementele din oțel sunt vopsite în câmp electrostatic.

Descriere

Banca Dublă este proiectată în stil minimalist contemporan.  Mulțumit elementelor confecționate din oțel apariția acestei bancă este ușoară iar structura ei este rezistentă și durabilă. Oferă loc pentru relaxare și relaționare a oamenilor și înfrumusețează mediul urban. Are o formă unică oferind 10 locuri confortabile de șezut.

comentariu

Informații adiționale

  • Varianta: Simplu
  • Structura: grindă

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:27.533,00

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:39.299,31

Se găsește în Grecia, acolo a fost construită această casă din lemn vopsită în alb, suprafața utilă este de 18,36 m2 și cele două părți sunt semidecomandate. Această casă de oaspeți se acomodează perfect în atmosfera mediteraneană. Ferestrele și ușa de intrare din sticlă oferă o luminozitate naturală ideală pentru interiorul nu prea înalt. Pentru umbră sunt bune obloanele.

Preţ de bază:5.416,35

Această casă este ideală pentru o locuință de vară cu o suprafață de 26.54 m2. Are un dormitor, baie și o sufragerie. Prelata poate fi utilizată la maxim. Această casă cu obloane are o atmosferă romantică și se poate folosi nu numai pentru relaxare ci și ca un ornament de grădină.

Preţ de bază:10.768,14
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia