Szimpla Pad (ro)

Preţul reflectă opţiunile selectate
177.53 €
35.00 €
38.42 €
Preţul nu include TVA!

Detalii tehnice

Materiale utilizate

Structura întreagă a băncii este din lemn masiv de pin. Banca este pusă pe tălpi metalice și este ridicată de la sol.

Înălțimea șezutului

45 cm

Dimensiunile externe

45x200 cm

Componențele structurii

• elementele la șezut: 5x15 cm
• elementele picoarelor: 5x15 cm

Tratarea suprafețelor

Toate elementele din lemn sunt vopsite cu 2 straturi de vopsea pe bază de apă pentru exterior.  Elementele din oțel sunt vopsite în câmp electrostatic.

Descriere

Banca Simplă are un stil minimalist. Forma sa simplă și curată permite să fie ajustată la diferite stiluri de ambiente. Ne îmbogățește cu experiența calitativă a timpului petrecut în aer liber.

comentariu

Informații adiționale

  • Varianta: Simplu
  • Structura: grindă

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:27.533,00

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:39.299,31

Se găsește în Grecia, acolo a fost construită această casă din lemn vopsită în alb, suprafața utilă este de 18,36 m2 și cele două părți sunt semidecomandate. Această casă de oaspeți se acomodează perfect în atmosfera mediteraneană. Ferestrele și ușa de intrare din sticlă oferă o luminozitate naturală ideală pentru interiorul nu prea înalt. Pentru umbră sunt bune obloanele.

Preţ de bază:5.416,35

Această casă este ideală pentru o locuință de vară cu o suprafață de 26.54 m2. Are un dormitor, baie și o sufragerie. Prelata poate fi utilizată la maxim. Această casă cu obloane are o atmosferă romantică și se poate folosi nu numai pentru relaxare ci și ca un ornament de grădină.

Preţ de bază:10.768,14
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia