Körpad (ro)

Detalii tehnice

Materiale utilizate

Structura întreagă a băncii este din lemn masiv de pin.

Înălțimea șezutului

44 cm

Înălțimea spătarului

82 cm

Dimensiunile externe

290x290 cm

Componențele structurii

•   elemente de suport: 6x12 cm
•   elemente la șezut: 12x4 cm și 6x4 cm
•   elemente la spătar:  4x10 cm

Tratarea suprafețelor

Toate elementele din lemn sunt vopsite cu 2 straturi de vopsea pe bază de apă pentru exterior.

Descriere

Este uimotor să stăm și să odihnim în umbra unui copac după o zi încărcată. Banca Rotundă poate să devină elementul special, unic al parcurilor și locurilor de joacă. Odihnind pe această bancă putem să savurăm toate calitățile unui copac viu. 

comentariu

Informații adiționale

  • Varianta: Simplu
  • Structura: grindă

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:27.533,00

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:39.299,31

Se găsește în Grecia, acolo a fost construită această casă din lemn vopsită în alb, suprafața utilă este de 18,36 m2 și cele două părți sunt semidecomandate. Această casă de oaspeți se acomodează perfect în atmosfera mediteraneană. Ferestrele și ușa de intrare din sticlă oferă o luminozitate naturală ideală pentru interiorul nu prea înalt. Pentru umbră sunt bune obloanele.

Preţ de bază:5.416,35

Această casă este ideală pentru o locuință de vară cu o suprafață de 26.54 m2. Are un dormitor, baie și o sufragerie. Prelata poate fi utilizată la maxim. Această casă cu obloane are o atmosferă romantică și se poate folosi nu numai pentru relaxare ci și ca un ornament de grădină.

Preţ de bază:10.768,14
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia