img

szemelyre-szabas

Personalizare

Te ajutăm chiar și dacă nu poți să decizi între modele de case, sau ai văzut undeva o casă din lemn, care ți-a plăcut mult, pentru că proiectanții noștri sunt experți și în proiectarea caselor personalizate.

În cazul în care vrei să-ți personalizezi un tip de casă dintre modelele noastre, atunci nu vei suporta nici o taxă suplimentară pentru proiectare, numai prețul materialelor montate se poate schimba de pe lista de preț.

Este bine de știut, că promoția noastră este valabilă numai pe tipurile standard de casă, astfel în cazul personalizării unei case, pierzi promoția.

Dacă vrei să configurezi –inexistent pâna la momentul de faţă în orice formă pe pagina noastră de web- o casă total nouă, atunci va avea loc o negociere de preț înainte de procesul de lucru.

Care sunt paşii de licenţiere și proiectare a caselor de lemn?

Conform imaginației clientului, prin înțelegere comună se naște planul casei de lemn:

1) Clientul prezintă propria schiță despre casa de lemn, pe care vrea să o cumpere. Acesta se poate întîmpla după o imaginație absolut unică, sau poate fi o variantă modificată a caselor noastre tipice prezente pe site-ul nostru.

2) Producătorul face un studiu de cost aproximativ pentru construcția planificată.

3) Discutăm planul detaliat, și suntem atenți la schimbările apărute din cauza tehnologiei sau statisticii.

4) Se naște oferta de preț final.

5) Producătorul asigură desenele necesare la realizare și autorizare, dar clientul trebuie să obțină semnatură și ștampilă de un proiectant local.

Casele de lemn produse de către Korondi Árcsó sunt în conformitate cu cerințele prescrise de EMI, putem asigura autorizația EMI necesară pentru autorizare.

Desene necesare pentru autorizație: desen de bază, secțiune, fațade, desen de fundație.

Desene necesare pentru realizare: desen de fundație, poziţionarea pereților, împărţirea elementelor de acoperiș, montarea lamberiei și stafli.

6) În cazul în care structura casei de lemn diferă de structura caselor produse de Korondi Árcsó, atunci trebuie inclus în planificare un proiectant de statică.

Ofertă specială

Preţ de bază:3.076,87

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:20.487,25

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:28.871,31

Un ambient plăcut pe o suprafață de 80 mp. Este ideal pentru o familie. Intrarea principală se face de la terasă acoperită. Dormitoarele și baia se deschid din livingul spațios. Bucătăria este dotată cu o cămară.

Preţ de bază:13.621,26

Se găsește în Grecia, acolo a fost construită această casă din lemn vopsită în alb, suprafața utilă este de 18,36 m2 și cele două părți sunt semidecomandate. Această casă de oaspeți se acomodează perfect în atmosfera mediteraneană. Ferestrele și ușa de intrare din sticlă oferă o luminozitate naturală ideală pentru interiorul nu prea înalt. Pentru umbră sunt bune obloanele.

Preţ de bază:4.395,34
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia