Lambriu Vopsită

Preţul reflectă opţiunile selectate
18.00 €
5.15 €
Preţul nu include TVA!

Despre produs. Este fabricat din molid 100% natural, adus la un conținut de umiditate de 12-14% în urma procesului de uscare profesională. Datorită izolării termice, a respirabilității și a proprietăților de egalizare a umidității, este preferat pentru acoperirea decorativă a suprafețelor, pereților și acoperișurilor. Protecția suprafeței lambriului după instalare este întotdeauna recomandată, putem opta pentru vopsire, decapare sau chiar lăcuire. Astfel pe lângă durata lungă de viață lambriul devine și ușor de curățat. 

Soluție estetică. Lambriurile noastre au un rol dublu: sunt funcționale, ceea ce înseamnă că pot acoperi defectele pereților și oferă un decor aparte, o atmosferă caldă și primitoare spațiului în care este montat.

Culori personalizate. Lambriurile noastre sunt disponibile în toate culorile de pe scala de mai jos.

Dimensiune standard. 19 mm x 121 mm x 4000 mm

Calitate. Lambriuri de categoria A și AB.

 

 

 

Arcso FULL-85 Medium

Descriere

Lambriurile noastre sunt disponibile în toate culorile

comentariu

Informații adiționale

  • Varianta: Simplu

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:21.769,25

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:30.769,02

Se găsește în Grecia, acolo a fost construită această casă din lemn vopsită în alb, suprafața utilă este de 18,36 m2 și cele două părți sunt semidecomandate. Această casă de oaspeți se acomodează perfect în atmosfera mediteraneană. Ferestrele și ușa de intrare din sticlă oferă o luminozitate naturală ideală pentru interiorul nu prea înalt. Pentru umbră sunt bune obloanele.

Preţ de bază:4.482,49

Un ambient plăcut pe o suprafață de 80 mp. Este ideal pentru o familie. Intrarea principală se face de la terasă acoperită. Dormitoarele și baia se deschid din livingul spațios. Bucătăria este dotată cu o cămară.

Preţ de bază:14.484,90
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia