img

tippkep-01
Sfaturi
faház, egészség, kényelem
Nu numai că este sănătos, dar este și confortabil

Locul și felul în trăim, determină calitatea şi sănătatea vieţii noastre. Casele noastre făcute din lemn aduc natura în viața ta și îți asigură o experiență unică.

O casă de lemn, nu numai că asigură un loc sănătos, dar și unul confortabil: vara este răcoros, iarna este cald, aerul este întotdeauna proaspăt și niciodată uscat. Deoarece lemnul creează o atmosferă unică și plăcută, care are un efect pozitiv nu numai asupra sănătății, dar și asupra performanței.

A trăi într-o casă de lemn înseamnă și un stil de viață: tu, ca şi un consumator poți contribui la protejarea naturii, și prin faptul că alegi o casă, care la construire nu folosește multă energie, şi nu produce gunoi, arăți că te ocupi de mediul tău înconjurător.

Materia primă a caselor noastre este lemnul originat din munții ardelenești, care radiază eleganţă, și care se potrivește și în construcția modernă. Lemnul este unic și frumos, care asigură o locuință caldă și naturală.

Noi cunoaștem lemnul de la rădăcină până în vârf: experiența noastră de mai multe decenii și utilizarea tehnologiei celei mai moderne sunt o garanție la faptul că realizăm casele cele mai moderne și mai frumoase.

Comentarii

Ofertă specială

Preţ de bază:3.431,70

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:22.928,38

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:32.576,20

Un ambient plăcut pe o suprafață de 80 mp. Este ideal pentru o familie. Intrarea principală se face de la terasă acoperită. Dormitoarele și baia se deschid din livingul spațios. Bucătăria este dotată cu o cămară.

Preţ de bază:15.261,97

Se găsește în Grecia, acolo a fost construită această casă din lemn vopsită în alb, suprafața utilă este de 18,36 m2 și cele două părți sunt semidecomandate. Această casă de oaspeți se acomodează perfect în atmosfera mediteraneană. Ferestrele și ușa de intrare din sticlă oferă o luminozitate naturală ideală pentru interiorul nu prea înalt. Pentru umbră sunt bune obloanele.

Preţ de bază:4.868,97
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia