img

arcso-fahazak-mire-figyeljunk
Sfaturi
faház, árcsó, energia
Te încărcăm cu energie!

Ești obosit? Ai nevoie de mai multă energie? Cunoaștem problema ta și avem soluția perfectă: casa de lemn.

În microregiunea Sóvidék, construcția caselor de lemn este o tradiție: noi am conștientizat asta și am dezvoltat cu soluții și tehnologii moderne. La construcția caselor de lemn noi suntem atenți la trei valori de bază: protecția mediului, vitalitatea și economia. La proicetarea și construcția caselor noastre luăm în considerare așteptăriile și necesitățiile oameniilor, dar și a generației următoare.

Protecția mediului

Proiectarea corectă, construcția și folosirea tehnologiei corecte înseamnă un impact foarte mic asupra mediului: într-o regiune bogată în copaci, ca Ardealul, prelucrarea atentă a lemnului ne ajută să avem cu noi tot timpul singura resursă infinit regenerabilă. A lucra cu lemnul înseamnă o economie de energie cu 50 % mai puțin, decât dacă am lucra cu ciment, și cu 80 % mai puțin, decât dacă am lucra cu cărămidă.

Lemnul reține dioxidul de carbon responsabil pentru încălzirea globală, și la folosirea acestuia în case se va forma o stocare a dioxidului de carbon de lungă durată, care reduce emiterea acestuia cu 0,8 de tone/m3

Prin înlocuirea cu lemn a materialelor comune de construcţie , fiecare m3 de lemn reduce emiterea dioxidului de carbon cu o medie de 0,8 tone.

Vitalitatea

A trăi într-o casă de lemn înseamnă un mediu sănătos și natural. Lemnul este singurul material care respiră, care poate controla gradul de umiditate, evită uscarea aerului, și cu o aerisire adecvată economisește multă energie. Microclimatul asigurat de casele de lemn ține la un nivel adecvat umiditatea aerului, evitând așa anumite bacterii, virusuri și praful.

Economia

O casă de lemn ajută la economie nu numai la constuirea acesteia, dar chiar și pe parcursul vieţii ei întregi: pereții din lemn izolează cu 15 de ori mai bine decât pereții din beton, cu 400 de ori decât oțelul și cu 1770 de ori decât aluminiul. Conform anumitor resurse, un perete de 2.5 centimetri din lemn izolează mai bine căldura, decât un perete de cărămidă de 11.4 centimetri. Totodată lemnul ține energie solară și umiditate, așa reduce cheltuielile de iarnă pentru încălzire, dar și cheltuielile de vară pentru răcire.

Deși datorită izolației adecvate, casele de lemn sunt călduroase în timpul iernii și reci în timpul verii, necesitățile personale variază, de aceea personalul companiei Korondi Árcsó îți stă la dispoziție pentru a te satisface, a te servi.

Comentarii

Ofertă specială

Casă familială comodă de 109 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, trei dormitoare, o baie, WC.

Preţ de bază:34.144,69

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:22.928,38

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:32.576,20

Un ambient plăcut pe o suprafață de 80 mp. Este ideal pentru o familie. Intrarea principală se face de la terasă acoperită. Dormitoarele și baia se deschid din livingul spațios. Bucătăria este dotată cu o cămară.

Preţ de bază:15.261,97

Se găsește în Grecia, acolo a fost construită această casă din lemn vopsită în alb, suprafața utilă este de 18,36 m2 și cele două părți sunt semidecomandate. Această casă de oaspeți se acomodează perfect în atmosfera mediteraneană. Ferestrele și ușa de intrare din sticlă oferă o luminozitate naturală ideală pentru interiorul nu prea înalt. Pentru umbră sunt bune obloanele.

Preţ de bază:4.868,97
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia